Sådan bruges kædesaven

Motorsav er en forkortelse for "benzin motorsav" eller "benzin drevet sav".Kan bruges til skovning og smedning.Dens savmekanisme er savkæden.Kraftdelen er en benzinmotor.Den er nem at bære og nem at betjene.

Driftstrin for kædesav:

1. Start først kædesaven, husk ikke at trække startrebet til enden, ellers bliver rebet knækket.Når du starter, skal du forsigtigt trække starthåndtaget op med dine hænder.Når du har nået stoppositionen, trækkes den hurtigt op og trykkes ned på det forreste håndtag på samme tid.Pas også på ikke at lade starthåndtaget springe frit tilbage, styr hastigheden med hånden, før det langsomt tilbage i kabinettet, så startsnoren kan vikles op.

2. For det andet, efter at motoren har kørt med maksimalt gas i lang tid, lad den gå i tomgang i en periode for at afkøle luftstrømmen og frigive det meste af varmen.Undgå termisk overbelastning af komponenter på motoren, der kan forårsage forbrænding.

3. Igen, hvis motoreffekten falder væsentligt, kan det skyldes, at luftfilteret er for snavset.Fjern luftfilteret og rengør det omgivende snavs.Hvis filteret sidder fast med snavs, kan du putte filteret i et specielt rensemiddel eller vaske det med rengøringsopløsning og derefter tørre det.Når du installerer luftfilteret efter rengøring, skal du kontrollere, at delene er placeret korrekt.
820


Indlægstid: 23. september 2022