NDELENG OPO LAIN KITA

Nepangaken kita.

Ningkatake Globalisasi Merek Mesin Taman Kita

 

FITUR UTAMA PRODUK:

.Magnesium alloy sistem boros panas kayata wiwitan, intake pipe etc, suhu ngisor lan daya maneh.

.Bantalan C&U, Silinder impor, busi Bosch, aksesoris ndhuwur domestik, daya super sing metu, wit 50CM bisa rampung ing 10 detik.

.Bahan mentah rantai gergaji sing cetha sing diimpor saka Jerman, Materi bar pandhuan sing diimpor saka Amerika Serikat, bisa digunakake udakara 500 jam.

 

PRODUK

TAMAN TAMAN

  • Produk Unggulan
  • Tekane Anyar
  • sns02
  • sns05
  • sns01