babagan awake dhewe

Yiwu Canfly Machinery Co., Ltd. wis perusahaan lengkap nglakoni kanggo Taman pribadi 'dhuwur-tech riset & pembangunan, produksi lan sales.Our chainsaw, rerumput cutter, lawn mower, pager trimmer, lan macem-macem spare parts pribadi Taman, banget populer ing luwih saka 50 negara lan wilayah saka Asia, Eropah, Timur Tengah, Amerika, lan Africa.We sing dipandu dening prinsip "marisi Peradaban, Pioneering Innovation" taun iki, kang adhedhasar orientasi pasar & konsentrasi customer.

Brand Kita: Canfly.Logging family.Forpark.Kingpark.

10 Taun Profesional Produsèn

Delivery cepet lan Aman

Nyedhiyani OEM lan Potongan Services

24 Jam On Customer Service Line

Products Full Range kanggo Choice

Team Service Experienced

Competitive Prices.Attractive Design, Best Performance.High Quality.

chain Saw

Canfly 4016 Chain Saw New Model 1.48KW 40cc Gunakake Bosch Spark Plug chainsaw

konsumsi bahan bakar kurang, ora tutup lenga njabut alat lan operasi gampang, gampang banget kanggo njaga

xlogo

Electric Chain Saw

Canfly 16inch Golden chain 405mm 1400W kayu mesin nglereni wit chainsaw elektrik

Canfly 16inch Golden chain 405mm 1400W kayu mesin nglereni wit chainsaw elektrik

xlogo