ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО ДРУГО ПРАВИМЕ

Претставете не.

Промовирајте ја глобализацијата на нашите брендови за градинарски машини

 

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОИЗВОДОТ:

.Систем за дисипација на топлина од легура на магнезиум, како што се стартер, цевка за довод итн, пониска температура и подолга моќност.

.Лежиште C&U, увезени цилиндри, Bosch свеќички, домашна горна галантерија, супер моќност, 50CM дрвја може да се направат за 10 секунди.

.Суровина од ланецот за остри пили увезена од Германија, Материјалот за водич увезен од употреба од Соединетите Американски Држави, може да работи околу 500 часа.

 

ПРОИЗВОДИ

ГРАДИНСКИ АЛАТКИ

  • Избрани производи
  • Нови пристигнувања
  • sns02
  • sns05
  • sns01