O le au a Arkansas o le a suia le maketi meafaigaluega eletise

Pole Daddy, na fatuina e Gary Sinyard ma faʻalauiloaina e le tagata suʻesuʻe ma ana paʻaga Jimmy ma Scottie Ivers, ua sauni e faʻafouina le maketi i totonu o le atunuʻu.â????Ou te iloa e tatau ona i ai se auala e sili atu nai lo le faʻailoga masani na vaʻaia????, na faʻamatala talu ai nei e le kamuta ma le faufale o Mr. Sinyard.â????Aisea e te le faʻaogaina ai se masini e mafai ai ona e faʻaogaina se ili masani masani ae i se auala faʻalautele?â????Ioe, aisea e leai ai?Ae ui i lea, na tilotilo solo Mr. Xinyard ma iloa ai e leai se oloa faapena i luga o le maketi, o lea na amata ai ona ia faufau, talosaga mo se pateni, ma e oo lava i le faia o lana lava prototype.
A'o le'i faia le mea fou a Mr. Sinyard, sa tatau i le pule o le ili filifili ona fa'atau se ili filifili lona lua i foliga o se ili filifili ina ia maua ai se laina tele.I le faaopoopo atu i le mea moni o le tau o Pole Daddy e itiiti ifo i le afa o le tele o ili pou, o se pou masani o se vaega tele ma umi o meafaigaluega e le mafai ona faʻapipiʻi i totonu o se taavale.E masani lava, e ave i tua o se loli, ae e ui lava i lea, e masani ona pipii i fafo ma e mafai ona faʻafuaseʻi ona paʻi i laau ma isi mea pe a sopoia e le loli se auala o le atunuʻu.Nai lo lea, na mamanuina e Mr. Sinyard ana meafaigaluega ina ia faigofie ona talepeina i ni vaega se tele, e le sili atu i le 4.5 futu le umi.
O le vaega a le Pole Daddy e mitamita i le mafai ona aumaia lenei oloa mataʻina i le maketi ona o avanoa maketi mo lenei oloa e le gata i le tele ma le tele o itu.O maketi taua o le a faʻamanuiaina mai lenei faʻafouga e aofia ai tagata taʻavale faʻapolofesa, tagata tulimanu faʻafiafia, ma tagata e matamata i meaola, faʻapea foʻi ma isi gaioiga i fafo e mafai ona tipi i lalo lala.
Ae ui i lea, o le maketi sili ona tele o le 77 miliona aiga Amerika o loʻo nonofo i luga o fanua tutoʻatasi ma o latou lava fanua.Pe o se ituaiga o faamoega e le manaomia, o se lala ua faaleagaina i se afa ae e lei pa'u lava, o se lala ua faalavelaveina le vaai lelei, pe na o le manao i nisi fafie, ua saunia ma meafaigaluega e aveese ai vaega faigata o le laau.Ma tuʻuina atu taua taua i tagata e ona fale ma fanua i luga ole manaʻoga.
O nisi ia o mafuaaga ua mitamita ai le au a le Pole Daddy, e aofia ai Mr. Sinyard ma le au uso o Ivers ua ta‘ua i luga, a latou oloa ua lauiloa i luga o le upega tafailagi o le Pole-Daddy.com.O le upega tafaʻilagi o loʻo faʻaalia ai le lelei o oloa a Pole Daddy ma e aofia ai foʻi ma se ata puʻupuʻu ae mamana faʻaalia ata vitio.O le sini autu a le 'au o loʻo i ai nei o le faʻamataʻuina lea o laisene e mafai ona latou matauina lenei mea fou.
Interested parties are encouraged to write to Jimmy Ivers to contact the team at hogfanjimmy@yahoo.com. By addressing consumer issues that tens of millions of Americans (and others) may involve, Pole Daddy provides an exceptionally strong growth opportunity for established manufacturers of chain saws or related equipment.
Fa'afeso'ota'i le tusitala: Fa'amatalaga fa'afeso'ota'i ma fa'amatalaga fa'afeso'ota'i avanoa o lo'o lisiina i le tulimanu pito i luga taumatau o fa'asalalauga uma.
©Copyright 1997-2015, Vocus PRW Holdings, LLC.Vocus, PRWeb ma Publicity Wire o fa'ailoga fa'ailoga po'o fa'ailoga fa'amaufa'ailoga a Vocus, Inc. po'o Vocus PRW Holdings, LLC.


Taimi meli: Aukuso-31-2021