tentang Kami

Yiwu Canfly mesin Co., Ltd. ieu hiji perusahaan komprehensif committing ka kebon parabot 'tinggi-tech panalungtikan & ngembangkeun, produksi jeung sales.Our chainsaw, linggis cutter, padang rumput hejo mower, pager hirup trimmer, sarta sagala rupa suku cadang pakakas taman, anu pohara populér di leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon Asia, Eropa, Timur Tengah, Amerika, sarta Africa.We anu dipandu ku prinsip "Inheriting Peradaban, Pioneering Juara" taun ieu, anu dumasar kana orientasi pasar & konsentrasi customer.

Brand kami: Canfly.Logging family.Forpark.Kingpark.

10 Taun Profesional Produsén

Pangiriman Gancang na Aman

Nyadiakeun OEM na ODM Services

24 Hours Dina Service Palanggan Line

Produk Full Range keur pilihan

Tim Service ngalaman

kalapa Prices.Attractive Desain, Best Performance.High Quality.

ranté Saw

Canfly 4016 Chain Saw Anyar Modél 1.48KW 40cc Paké Bosch narik Colokkeun Chainsaw

Konsumsi BBM low, teu panutup minyak nyoplokkeun alat jeung operasi gampang, pisan gampang pikeun mulasara

xlogo

Listrik Chain Saw

Canfly 16inch emas ranté 405mm 1400W kai mesin motong tangkal chainsaw listrik

Canfly 16inch emas ranté 405mm 1400W kai mesin motong tangkal chainsaw listrik

xlogo