På grunn av orkanen Ida avlyste Saints lørdagens førsesongkamp

New Orleans Saints og Arizona Cardinals vil ikke holde preseason-kamper på Caesars Superdome i morgen.
«På forespørsel fra Louisiana-guvernør John Bell Edwards kunngjorde National Football League og New Orleans Saints fredag ​​27. august at på grunn av den forestående virkningen av orkanen Ida på Gulf Coast, vil laget spille mot Arizona Cardinals.Lagets pre-season-kamp ble avlyst.Spillet som opprinnelig var planlagt til lørdag 28. august kl. 19.00 er flyttet til Caesars Superdome kl. 12.00.På grunn av den intensiverte orkanen i løpet av dagen og den nylige tropiske oppdateringen, har teamets ledelse vært i kontakt med de nye tjenestemennene i Orleans City, National Weather Service, Department of Homeland Security, guvernør Edwards, og store statlige tjenestemenn og statlige tjenestemenn har kontinuerlig kommunisert for å ta beslutninger som er til beste for alle de som kan bli direkte eller indirekte berørt av stormen.National Football League.Ball Teamet oppfordrer alle innbyggere i området til å ta forholdsregler for å holde seg trygge under den kommende orkanen.Saints-teamet vil være i kommunikasjon med sesongkortkontoinnehavere angående gjeldende refusjoner og/eller sesongkortkontopoeng.”
Spillet som opprinnelig var planlagt å finne sted klokken 19.00 ble flyttet til middag og ble til slutt kansellert.
På dette tidspunktet er toppen av listen satt.De mest berørte av kanselleringen er skumspillerne som konkurrerer om vaktlisten.
Håper å imponere trenerteamet enda mer for å sikre at spillere som får en rosterplass ikke har en sjanse på lørdag.Dette er den siste prognosen for den tropiske stormen Ida, og den forventes å komme i land som en orkan når den inntreffer.
For alle i Arcadia-området som trenger sandsekker, finner du det komplette hentestedet her.


Innleggstid: 28. august 2021