Безжичен тример од 20V го намалува бензинот и маслото по ниска цена од 85 УСД (оригинална цена од 120 УСД)

Амазон Paxcess (98% позитивни повратни информации во текот на животот) го нуди својот 20V безжичен електричен тример за жици за 84,99 долари.Под 120 долари, денешната трансакција означува рекордно ниско ниво што го следиме.Овој тример и тример со жици 2-во-1 ви овозможува да ги заобиколите оградите и патеките, а исто така да ракувате со високиот плевел покрај патеките и тротоарите.Бидејќи се напојува со батерија од 20 V, тримерот може да работи без бензин или масло, што помага да се намалат месечните трошоци, одржувањето, па дури и емисиите.Оценката е 4/5 ѕвезди.Одете подолу за да дознаете повеќе.
Искористете мал дел од заштедата за да купите електричен дувалка за листови BLACK+DECKER.Испорачан на Амазон за само 37 долари, овој приклучен модел се ослободува од гасот и нафтата како денешниот водечки договор.Запомнете, не се напојува со батерии, па кога го чистите дворот по средувањето и средувањето, треба да имате при рака продолжен кабел за да го користите.
Не заборавајте на тековната промоција за Денот на трудот во Home Depot.Таму ќе најдете попусти на електрични косилки, скари, алати итн. Од RYOBI до DEWALT, Samsung, Husky итн., има многу работи за уживање овде.
Амазон е најголемиот онлајн трговец на мало во светот, кој нуди попусти за речиси секоја категорија што може да се замисли секој ден.Во последниве години, Амазон се разви за да покрие повеќе области…
Најприфатливи предмети за домаќинството: прибор за готвење, сетови за садови, средства за чистење, градинарски алат итн.
Because of my love for mobile phones, drones and computers (can’t make the last one rhyme), I’m always looking for the best price! If you have a great trading tip, please continue to email me to patrick@9to5mac.com!


Време на објавување: 30.08.2021